Buchete mireasa clasice - pe rotund

Buchete mireasa clasice - pe rotund

Buchete mireasa » Buchete mireasa clasice - pe rotund


Pana si traditionalele buchete de mireasa clasice pot avea o stralucire aparte, cand infrumuseteaza aparitia unei mirese gingase si emotionate. Floralux Mariaj reuseste sa pastreze insemnatatea straveche a buchetelor de mireasa clasice, adaugandu-le totodata mici detalii ce ofera un strop de pretiozitate.

Multe mirese aleg sa poarte buchete de mireasa clasice, in format rotund, care sa le confere eleganta intr-o maniera discreta. Floralux Mariaj ofera viitoarelor doamne buchete de mireasa cu model clasic, constituite din flori de nunta pentru toate gusturile, preferintele si personalitatile.

Miresele pot opta pentru un buchet clasic cu lalele albe, plante decorative si accesorii florale, in nuante uni, pentru un impact vizual care sa transmita puritate si devotament. O varianta mai colorata a buchetelor de mireasa clasice sunt cele multicolore cu trandafiri, frezii, garofite, hortensii, plante decorative si accesorii perfect asortate buchetului (o varianta apreciata este asocierea rosului pasional cu movul si lila-ul).

Miresele sofisticate pot opta pentru un buchet de mireasa clasic cu flori nobile, precum trandafiri, orhidee, minirose, santini, plante decorative si accesorii florale in ton. Floralux Mariaj realizeaza si buchete de mireasa clasice fabuloase cu alaturari inspirate, precum frezii, lalele, lisianthus si trandafiri, cale si orhidee sau combinatii uluitoare cu trandafiri multicolori, minirose si santini.
Buchete mireasa cu lalele
Buchete de mireasa cu trandafiri, hortensii si frezii
Buchete mireasa cu trandafiri si orhidee
Buchete mireasa cu frezii, lalele si lisianthus
Buchete mireasa clasice cu cale si orhidee
Buchete de mireasa cu trandafiri, minirose si santini
 1  2 »
Pentru detalii privind disponibilitatea si pretul buchetelor, aranjamentelor de nunta va rugam contactati Floraria Flora Lux !
realizat de: Fix Web Design