Alte aranjamente si accesorii nunta

Alte aranjamente si accesorii nunta

Alte aranjamente si accesorii nunta

Detaliile bine puse la punct sunt cele care fac diferenta dintre o nunta reusita si laudata si una mai slab organizata. Accesoriile de nunta ocupa un loc special in tot ansamblul evenimentului, iar privirile invitatilor se vor indrepta negresit catre cufarul pentru dar, catre pernuta pentru verighete si cosuletul pentru cocarde.

Un loc special in ceea ce priveste accesoriile de nunta revine paharelor de sampanie cu care mirii si nasii isi intampina invitatii. Paharele mirilor trebuie sa se evidentieze de toate celelalte si sa fie personalizate. Din fericire, imaginatia artistilor nu are limite cand vine vorba despre decorarea paharelor mirilor sau cand vine vorba despre realizarea unor accesorii speciale de nunta.

Fericitii miri si nasi pot opta pentru pahare de nunta decorate cu phalaenopsis, plante decorative si accesorii. Acestea vor atrage instant atentia si vor fi indelung admirate datorita aspectului elegant si pretios.

Deoarece gusturile nu se discuta si fiecare cuplu are propriile preferinte in ceea ce priveste ornarea paharelor de nunta, expertii Floralux Mariaj sunt disponibili cu sfaturi si idei pentru personalizarea acestor accesorii de nunta dupa cerintele clientului
Pahare pentru nunta cu phalaenopsis
Pahare pentru nunta cu phalaenopsis
 Pahare pentru nunta cu orhidee oncidium
Pahare pentru nunta cu orhidee oncidium
Pentru detalii privind disponibilitatea si pretul buchetelor, aranjamentelor de nunta va rugam contactati Floraria Flora Lux !
 realizat de: Fix Web Design