Aranjamente florale pentru Arcade

Aranjamente florale pentru Arcade

Aranjamente florale pentru Arcade

Arcadele marcheaza intrarea intr-o lume de basm, intr-o lume feerica, a fericirii, a bucuriei si a iubirii. Aranjamentele florale pentru arcade trebuie sa arate intotdeauna impecabil la nunta, deoarece sunt vizibile si pot fi admirate de toata lumea prezenta, inclusiv de socrii pretentiosi si mofturosi.

Daca pana acum cativa ani nu exista o frenezie pentru arcade si pentru infrumusetarea intrarii in restaurant, in ultimul timp aceste accesorii au inceput sa castige din ce in ce mai mult teren in randul cuplurilor care se pregatesc sa se casatoreasca.

Aranjamentele florale pentru arcade au un rol bine definit: ele fac diferenta dintre o intrare anosta in restaurant si una cu adevarat speciala. De asemenea, aduc un plus de personalitate evenimentului, deoarece sunt gandite si alese de miri in functie de preferintele lor.

Tocmai pentru ca alegerea aranjamentelor florale pentru arcade sa fie cea mai potrivita, in ton cu evenimentul, consilierii Floralux Mariaj sunt dispusi sa ofere sfaturi si lamuriri, astfel incat in ziua evenimentului sala petrecerii sa fie infrumusetata asa cum se cuvine.

Se poate opta pentru aranjamente florale pentru arcade care contin trandafiri, hortensii, crini, crizanteme, plante decorative si accesorii florale
Aranjamente florale arcade cu hortensie si trandafiri
Aranjamente florale arcade cu hortensie si trandafiri
Pentru detalii privind disponibilitatea si pretul buchetelor, aranjamentelor de nunta va rugam contactati Floraria Flora Lux !
 realizat de: Fix Web Design