decoratiuni nunta

Decoratiuni Nunta - Pachete


Important: Se ofera reduceri semnificative din pret pentru nuntile contractate pentru anul 2019 !!!

Decoratiuni Nunta

Organizarea unei nunti nu e “floare la ureche” pentru nici-o mireasa. De la locatie si invitati, la rochie si fotografi, intregul efort devine un stres suplimentar care nu ar trebui sa-si gaseasca locul in aventura idilica a doi tineri porniti pe drumul vietii. Din acest motiv, Flora Lux-Mariaj se ofera sa preia fraiele celui mai de efect element al nuntii: ansamblul floral. Acesta poate fi adaptat la tematica petrecerii sau chiar rochia miresei, astfel incat sa intregeasca fantezist imaginatia mirilor.
Pachetele cu decoratiuni nunta propuse asigura pe langa un pret total avantajos si continuitatea decoratiilor florale ,intregind estetic petrecerea de nunta, astfel incat niciun detaliu sa nu sugereze mai putin decat insasi perfectiunea.
Comenzile in avans sunt insotite de discounturi si deplasare oriunde in tara.
Pachet nunta - buchet mireasa, buchet nasa, lumanari, corsaje cu lalele
Pachetul propus contine lumanari cununie cu lalele, buchet mireasa lalele albe, buchet nasa lalele portocalii, corsaj mire, corsaj nas, aranjament prezidiu combinat si 10 aranjamente pentru mese invitati.

cere pret
Nume:
Email:
Telefon:
Pachet nunta - buchet mireasa si lumanari cu cale
Pachetul de nunta contine buchet mireasa cu cale, hortensii si orhidee si lumanari de cununie cu cale, orhidee, hortensii, plante decorative si accesorii florale.

cere pret
Nume:
Email:
Telefon:
Pachet nunta - buchet mireasa si lumanari cu hortensii si trandafiri
Pachetul de nunta contine buchet de mireasa cu hortensii, trandafiri, eustoma si lumanari de cununie cu hortensii, trandafiri, eustoma, plante decorative si accesorii florale.

cere pret
Nume:
Email:
Telefon:
Pachet nunta - buchet mireasa si lumanari cu dendrobium, frezii si lalele
Pachetul de nunta contine buchet de mireasa cu dendrobium, trandafiri, frezii, lalele si plante decorative si lumanari de cununie cu trandafiri, dendrobium, frezii, lalele, plante decorative si accesorii florale.

cere pret
Nume:
Email:
Telefon:
Pachet nunta - buchet mireasa si doua perechi lumanari cununie cu trandafiri
Pachetul de nunta contine buchet mireasa cu trandafiri si plante decorative si doua perechi lumanari cununie cu trandafiri si plante decorative.

cere pret
Nume:
Email:
Telefon:
 1  2 »
realizat de: Fix Web Design