testimoniale flora lux mariaj

Testimoniale

Floarea e mai mult decat un element vegetal, e simbol. Iar intr-o ceremonie atat de incarcata de simboluri, de legaturi cu traditia, cultura locala si stramosii precum casatoria, fiecare detaliu conteaza.
Le multumim celor care au avut incredere in noi in decorarea nuntilor lor si suntem bucurosi sa impartasim crampeie din aceste momente marcate de culoare si magie.

Asteptam aici cu interes si opiniile, sugestiile dvs. cu privire la serviciile Flora Lux - Mariaj.

"Pentru mine, FLORA LUX si in special departamentul FLORA LUX-MARIAJ inseamna STIL,ELEGANTA si BUN GUST! Am avut marea placere de a ne fi alaturi si de a ne face mai speciali in cea mai frumoasa zi din viata noastra prin deosebitele aranjamente florale(buchetul meu, buchetul nasei, lumanarile, corsajele, prezidiu..) oferite.Munca depusa, bunul gust, imaginatia, pasiunea,si in special florile atent alese, precum si combinarea lor au facut ca toate acestea sa se plieze pe gustul si personalitatea noastra. Suntem mandri si ne bucuram ca am purtat marca FLORA LUX!!! cu siguranta vom apela cu incredere la dvs.si pentru viitoarele evenimente frumoase din viata nostra!!:)"
roxana c.
"Profesionalismul, promtitudinea si nu in ultimul rand daruirea pentru ceea ce ati facut pentru noi sunt atuurile pentru care dorim sa va multumim din suflet. Prin seriozitatea dvs. ne-ati facut fericiti pe noi si pe cei care au fost alaturi de noi in cele mai frumoase momente. Datorita serviciului ireprosabil de care dati dovada, mi-a adus foarte multe complimente pentru splendidul buchet de mireasa cat si pentru celelealte aranjamente. Cu siguranta vom mai apela la servicii dvs si pentru alte evenimente deosebite din viata noastra!"
DORNEANU ALINA - MARIA
Trimite opinia ta
Numele dv.:
Adresa dv. de e-mail:
Foto:
Foto:
Foto:
Foto:
Foto:
Foto:
Foto:
Foto:
Foto:
Foto:
Scrieti testimonialul:
realizat de: Fix Web Design