Buchete domnisoara clasice - pe rotund

Buchete domnisoara clasice - pe rotund

Buchete Domnisoare de onoare » Buchete domnisoara clasice - pe rotund

Pana acum cativa ani, in Romania nu exista conceptul de buchete pentru domnisoare de onoare sau daca exista era foarte rar intalnit. Astazi, este aproape de neconceput ca domnisoarele de onoare sa nu aiba un frumos buchet clasic din flori naturale, care sa evidentieze tinuta si sa le aduca un plus de eleganta si rafinament.

Buchetele pentru domnisoarele de onoare clasice ar trebui sa inspire prospetime, veselie si optimism, adica sa fie in ton cu fericitul eveniment. Floralux Mariaj ofera cele mai bune sfaturi in alegerea si asortarea buchetelor pentru domnisoare de onoare.

O regula nescrisa a etichetei la nunta spune ca nicio persoana nu ar trebui sa distraga atentia de la vedeta evenimentului, mireasa. Prin urmare, buchetele pentru domnisoare de onoare clasice trebuie alese in asa fel incat sa nu eclipseze frumusetea buchetului de mireasa sau a buchetului nasei.

Tocmai din acest motiv, multe buchete pentru domnisoare de onoare clasice au dimensiuni usor mai mici decat buchetele de mirese si buchetele de nasa. In functie de croiala si nuanta rochiei, specialistii Floralux Mariaj ofera cele mai bune recomandari, astfel incat buchetul pentru domnisoara de onoare sa arate exceptional.

Se pot alege buchete domnisoara de onoare clasice pe rotund, dar si buchete cu design inalt sau design inedit. De asemenea, se pot combina diferite tipuri de flori, pentru un efect cromatic desavarsit.
Buchete cu trandafiri si minirose
Buchete clasic cu narcise
Buchete clasice cu dendrobium si vanda
Buchete cu lalele si zambile
Buchete cu garoafe si delphinium
Buchete cu alstroemerii si garofite
 1  2 »
Pentru detalii privind disponibilitatea si pretul buchetelor, aranjamentelor de nunta va rugam contactati Floraria Flora Lux !
realizat de: Fix Web Design