Corsaje - butoniere

Corsaje - butoniere

Corsaje » Corsaje - butoniere

La mare cautare sunt in prezent moderne corsaje butoniere de nunta, create pe un suport special conceput pentru a mentine florile si accesoriile acestora proaspete pe toata durata nuntii. Usor de atasat vestimentatiei de nunta, corsajele butoniere sunt veritabile bijuterii realizate din flori naturale, extrem de potrivite pentru un eveniment atat de special, asa cum este o nunta.

Asadar, Floralux Mariaj va ofera posibilitatea sa alegeti dintr-o gama diversificata de corsaje butoniere, realizate din diverse combinatii de flori, accesorii florale si frunze decorative.

Aveti la dispozitie corsaje butoniere cu trandafir, hortensie si frezie, corsaje butoniere cu cala, corsaje butoniere simple cu orhidee, corsaje butoniere cu cale, trandafir, alstoemeria si plante decorative, corsaje butoniere simple cu trandafiri, corsaje butoniere cu trandafir si frezie. Alte modele care va vor incanta cu siguranta sunt corsajele butoniere cu orhidee si frezii sau corsaje butoniere cu dendrobium si hortensii.

Corsaje cu trandafir, hortensie si frezie
Corsaje cu cala
Corsaje cu orhidee si accesorii
Corsaje cu cala trandafir si alstoemeria
Corsaje cu trandafiri
Corsaje cu trandafir si frezie
 1  2 »
Pentru detalii privind disponibilitatea si pretul buchetelor, aranjamentelor de nunta va rugam contactati Floraria Flora Lux !
realizat de: Fix Web Design