Corsaje de mana

Corsaje de mana

Corsaje » Corsaje de mana

Pretioasele si femininele corsaje de mana pot inlocui cu succes bijuteriile clasice menite sa accesorizeze tinutele de nunta. In locul unei bratari sau al unui ceas obisnuit, poate straluci un superb corsaj de mana cu flori naturale, montat pe un suport special conceput pentru a mentine prospetimea florilor.

Inspirate din eleganta nuntilor de peste granite, frumoasele corsaje de mana se regasesc tot mai des la incheietura domnisoarelor de onoare moderne. Floralux Mariaj s-a adaptat si acestei tendinte importante in materie de ceremonii nuptiale, oferind o colectie intreaga de corsaje de mana unice, calitative si aspectuoase, care sa satisfaca pe deplin pana si cele mai speciale gusturi.

Astfel, puteti opta pentru corsaje de mana cu phalaenopsis, accesorii si suport pentru prindere, corsaje de mana cu minirose, plante decorative si suport special sau corsaje de mana din cupe cymbidium, frezii, frunze decorative si suport pentru prindere.

Un model deosebit al corsajelor de mana este cel alcatuit din cupe de vanda si suport pentru prindere, intr-o forma avangardista si foarte eleganta.
Corsaje de mana cu phalaenopsis
Corsaje de mana cu minirose
Corsaje de mana cu cymbidium si frezii
Corsaje de mana cu vanda
Corsaje de mana cu phalaenopsis
Corsaje de mana cu minirose
Pentru detalii privind disponibilitatea si pretul buchetelor, aranjamentelor de nunta va rugam contactati Floraria Flora Lux !
realizat de: Fix Web Design