Corsaje de par

Corsaje de par

Corsaje » Corsaje de par

O tinuta spectaculoasa de nunta are nevoie si de integrarea gratioaselor corsaje de par in lista accesoriilor, adevarate bijuterii parfumate si vii, care exprima unicitatea si delicatetea purtatoarei. Alese in nuantele potrivite, superbele corsaje de par pot schimba radical impactul vizual al intregii tinute.

Floralux Mariaj realizeaza corsaje de par din flori naturale montate pe suporturi speciale, care se ataseaza usor oricarei coafuri de nunta si care pastreaza prospetimea florilor timp indelungat. Puteti opta pentru corsaje de par alcatuite din cupe phalaenopsis, accesorii si plante decorative, pentru un look diafan si elegant.

Alte corsaje de par oferite de Floralux Mariaj sunt realizate cu orhidee, accesorii pretioase (perle albe, suport metalic colorat etc.) si plante decorative sau cu orhidee cymbidium, accesorii stralucitoare (pietre translucide, margele etc.) si plante decorative. La fel de apreciate sunt si frumoasele corsaje de par din cupe phalaenopsis, stephanotis, accesorii si plante decorative, concepute conform dorintelor purtatoarei.

Corsaje de par cu phalaenopsis
Corsaje de par cu orhidee
Corsaje de par cu orhidee cymbidium
Corsaje cu phalaenopsis si stephanotis
Pentru detalii privind disponibilitatea si pretul buchetelor, aranjamentelor de nunta va rugam contactati Floraria Flora Lux !
realizat de: Fix Web Design