Lumanari cununie cu aranjamente in cascada - curgatoare

Lumanari cununie cu aranjamente in cascada - curgatoare

Lumanari Cununie » Lumanari cununie cu aranjamente in cascada - curgatoare

O alternativa interesanta pentru lumanarile de cununie clasice sunt originalele lumanari de cununie cu aranjamente in cascada, ce au atasate flori de nunta, accesorii si plante decorative aranjate in forma curgatoare, pentru un impact vizual deosebit.

O nunta cu adevarat speciala are nevoie de cateva detalii aparte, care sa intregeasca atmosfera magica si romantica a comuniunii dintre cei doi miri indragostiti si emotionati. Superbele lumanari de cununie cu aranjamente in cascada intra in categoria accesoriilor esentiale, care pot contribui semnificativ la reusita unei ceremonii ca in basme.

Floralux Mariaj pune la dispozitia doritorilor lumanari de cununie cu aranjamente in cascada realizate cu trandafiri, orhidee, accesorii si plante decorative, al caror design poate fi conceput dupa strictele indicatii ale clientilor. Excelente sunt si lumanarile de cununie cu aranjamente curgatoare concepute cu hortensii, cale si orhidee ori cu orhidee, trandafiri si minirose.

De un succes deosebit se bucura si lumanarile de cununie cu aranjamente in cascada decorate cu hortensii, eustoma si trandafiri sau cu un mix fascinant de trandafiri, frezii, lalele si dendrobium. Alte variante pe care le puteti comanda sunt alcatuite din phalaenopsis si frezii, frezii si lalele sau trandafiri si minorose.

Lumanari de cununie cu orhidee si trandafiri
Lumanari de cununie cu hortensie, cale si orhidee
Lumanari de cununie cu orhidee si minirose
Lumanari de cununie cu hortensii si eustoma
Lumanari de cununie cu trandafiri, frezii si lalele
Lumanari de cununie cu trandafiri si minirose
 1  2 »
Pentru detalii privind disponibilitatea si pretul buchetelor, aranjamentelor de nunta va rugam contactati Floraria Flora Lux !
realizat de: Fix Web Design