Lumanari cununie cu aranjamente clasice - pe rotund

Lumanari cununie cu aranjamente clasice - pe rotund

Lumanari Cununie » Lumanari cununie cu aranjamente clasice - pe rotund

Unul dintre cele mai importante simboluri ale nuntii, tradionalele lumanari de cununie clasice inseamna, pentru oamenii spirituali, calea luminata catre credinta. Lumanarile de cununie sunt aduse in biserica de cavalerul si domnisoara de onoare, apoi sunt aprinse pentru a veghea cu lumina lor sfanta asupra mirilor si nasilor in timpul slujbei.

Floralux Mariaj ofera cele mai frumoase lumanari de cununie clasice, pe format rotund, superb decorate cu flori traditionale de nunta, pentru toate gusturile. Astfel, pot fi comandate lumanari de cununie clasice cu lalele, plante decorative si accesorii florale, in functie de solicitarile clientului, lumanari de cununie clasice cu orhidee, hortensii si plante decorative sau lumanari de cununie clasice pe model standard, cu hortensii, trandafiri si plante decorative.

Vei vedea cum modelele de lumanari clasice pentru nunta, decorate in cel mai special mod cu putinta, pot fi atat accesibile, cat si practice, pentru o zi atat de importanta!

Lumanari de cununie cu lalele
Lumanari de cununie cu hortensii si orhidee
Lumanari de cununie cu trandafiri si hortensii
Pentru detalii privind disponibilitatea si pretul buchetelor, aranjamentelor de nunta va rugam contactati Floraria Flora Lux !
realizat de: Fix Web Design