Buchete Domnisoare de onoare

Buchete Domnisoare de onoare

Buchete Domnisoare de onoare

Buchetele pentru domnisoare de onoare sunt la fel de importante precum buchetele de mireasa si cele de nasa. Domnisoarele de onoare joaca un rol important nu doar pe parcursul nuntii, ci si in timpul pregatirilor pentru marele eveniment. Ele sunt intotdeauna aproape de mireasa, o ajuta sa ia cele mai bune decizii, o ajuta sa scape de stres si nu in ultimul rand se asigura ca in ziua nuntii miresei nu ii va lipsi nimic.

Cu atat de multe indatoriri, este de la sine inteles de ce domnisoara de onoare are un statut privilegiat la nunta si de ce are dreptul de a-si accesoriza tinuta cu un buchet de flori care sa-i puna in valoare frumusetea rochiei.

Sunt multe criterii dupa care pot fi alese buchetele pentru domnisoare de onoare, iar consultantii Floralux Mariaj sunt pregatiti sa ofere cele mai bune sfaturi.

Buchetele pentru domnisoare de onoare care au un design clasic, rotund, pot fi alese cu flori delicate si romantice (trandafiri si minirose) sau flori care creeaza un impact vizual puternic, cum sunt garofitele, alstroemeriile, dendrobium si vanda.

Pentru domnisoarele mai indraznete, Floralux Mariaj pregateste buchete de domnisoare de onoare in cascada, curgatoare, potrivite pentru rochiile lungi si vaporoase.

Nu in ultimul rand, domnisoarele de onoare nonconformiste pot alege buchete cu design inedit si atipic, adica un suport rigid in forma de cosulet cu flori, decorat cu sirag de perle.

Buchete cu ranunculus si lalele
Buchete cu ranunculus si lalele
« 1  2 
Pentru detalii privind disponibilitatea si pretul buchetelor, aranjamentelor de nunta va rugam contactati Floraria Flora Lux !
 realizat de: Fix Web Design